Bli aktiv i F! Lund

 

Det finns många olika sätt att bli aktiv i F! Lund. Kanske vill du vara med och anordna evenemang, påverka kommunpolitiken eller bara träffas och fika och prata om feminism eller normkritik. Här nedan ser du hur du kan aktivera dig!

Vill du bli medlem i F! Lund? Här hittar du information om hur du gör.

F! Fika

För dig som vill träffas, fika och diskutera spännande ämnen!

På söndagar klockan 15 anordnar vi F! Fika. Till fikorna är alla välkomna, medlemmar som icke-medlemmar. Du behöver bara vara lite nyfiken. Vi ses för att fika, kanske se på ett filmklipp och diskutera kring olika ämnen som kan röra allt från bostadspolitik och EU till mens och äktenskapsnormen. För att se när det är F! Fika nästa gång och vad det är för tema, ta en titt på kalendern längst ned på den här sidan!

Politikutveckling

För dig som är sugen på att diskutera och påverka kommunpolitiken!

Just nu håller vi på att utveckla vår lokala politik. Flera politikområden behöver vidareutvecklas och andra behöver skapas från grunden. Allas åsikter är viktiga och allas perspektiv är värdefulla. Du behöver inte ha några förkunskaper för att vara med i detta. Om du är intresserad av att vara med, hör mer än gärna av dig till vår politikansvariga Baharan Raoufi på [email protected]

Bli aktivist

För dig som vill vara med ute på fältet!

F! Lund har en aktivistgrupp som anordnar allt från folkbildning till demonstrationer. I år har aktivistgruppen exempelvis organiserat kvinnoveckan inför den 8 mars, demonstrationen den 1 maj och deltagit i LundaPride med glitter och regnbågar. Om du är sugen på att vara med och måla banderoller, boka föreläsare, koppla in ljudanläggningar, blåsa upp ballonger eller på något annat sätt hjälpa till i aktivistgruppen är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Du behövs!

Skicka ett mail till [email protected] eller hör av dig i ett meddelande på Facebook och skriv att du vill vara med i vår fina aktivistgrupp.